Εγγύηση Χαμηλότερης Τιμής

Όταν αγοράζετε από το e-hts.gr  θέλουμε να αισθάνεστε σίγουροι, ότι πετύχατε την καλύτερη τιμή, γι' αυτό και εγγυόμαστε κατά 110% την χαμηλότερη τιμή των ειδών μας στο διαδίκτυο.

Πριν αγοράσετε ή εάν έχετε ήδη αγοράσει κάποιο από τα είδη μας και το βρείτε φθηνότερο, ακόμα και σε διάστημα 7 ημερών από την αγορά σας, τότε στείλτε μας την ιστοσελίδα του καταστήματος με την χαμηλότερη τιμή και εμείς όχι μόνο θα σας δώσουμε την ίδια τιμή αλλά και 10% επιπλέον έκπτωση στην διαφορά της τιμής που μας πληρώσατε.

Οροι Εγγύησης

1. Οι συγκρίσεις πρέπει να γίνονται σε ακριβώς ίδια είδη (μάρκα, μοντέλο, αξεσουάρ που περιλαμβάνει).  

2. Τα είδη να είναι επίσημης αντιπροσωπείας, να καλύπτονται από εγγύηση εντός της Ελλάδας. 

3. Τα προσφερόμενα είδη πρέπει να είναι καινούργια και αμεταχείριστα.  

4. Στην σύγκριση των τιμών πρέπει να λαμβάνονται υπ'  όψη όλα τα στοιχεία που διαμορφώνουν την τελική τιμή όπως άτοκες δόσεις, εγγύηση, δωρεάν μεταφορικά, φόρος προστιθέμενης αξίας.

5. Οι τιμές πρέπει να είναι οι δημοσιευμένες τιμές που ισχύουν για όλους και όχι αυτές που μπορεί να προκύπτουν από την χρήση δώρου ή εκπτωτικών κουπονιών ορισμένων καταναλωτών. 

6. Η εγγύηση χαμηλότερης τιμής δεν ισχύει όταν τα προσφερόμενα είδη προέρχονται από κατασχέσεις, εκποιήσεις, δημοπρασίες ή παράνομο εμπόριο.


e-shop_WebBanner_Ad%20D12_Security_manag

Λεωφ. Αχαρνών 475, 14343 Αθήνα, Νέα Xαλκηδόνα, Τηλ.: +30 210 2514 636

Κορυφή