Οροι χρήσης 

                                              

Καλώς ήλθατε στην ιστοσελίδα της εταιρείας μας. Το e-hts.gr (καλούμενο στο εξής "κατάστημα") είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικών ειδών & προϊόντων μέσω διαδικτύου και αποτελεί ιδιοκτησία της εταιρείας HIGH TECH SYSTEMS LTD (καλούμενη στο εξής "εταιρεία") και ευρίσκεται στην διαδικτυακή διεύθυνση www.e-hts.gr.


Κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας μας, συμφωνείτε με τους παρόντες όρους, τους οποίους θα πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά.

Η παρούσα ιστοσελίδα με το εμπορικό σήμα e-hts.gr έχει δημιουργηθεί και ελέγχεται από την HIGH TECH SYSTEMS LTD και η Ελληνική Νομοθεσία θα καθοδηγεί την χρήση της και την ερμηνεία της. Αν επιλέξετε να έχετε πρόσβαση στην ιστοσελίδα μας από άλλη χώρα, έχετε την ευθύνη να ακολουθείτε τους Νόμους της χώρας αυτής.


Οι όροι χρήσης αποτελούν πλήρη συμφωνία με την "εταιρεία" η οποία έχει το δικαίωμα να κάνει αλλαγές στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας και στους ανωτέρους όρους χωρίς καμία απολύτως προειδοποίηση. Οι επισκέπτες / χρήστες φέρουν την ευθύνη να ελέγχουν περιοδικά εάν έχουν επέλθει τροποποιήσεις στους παρόντες όρους χρήσης.

Εάν χρήστης ή μέλος δεν συμφωνεί με τους όρους χρήσης, οφείλει να σταματήσει την περιήγηση και να μην χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες της ιστοσελίδας.

Πνευματικά Δικαιώματα  

Όλα τα περιεχόμενα του ιστότοπου μας, συμπεριλαμβανομένων εμπορικών σημάτων, λογοτύπων, σημάτατων υπηρεσιών, κειμένων, γραφικών, φωτογραφιών, εικόνων, λογισμικού αλλά και των προϊόντων και των υπηρεσιών του www.e-hts.gr που έχουν εισαχθεί ή θα εισαχθούν στο διαδίκτυο, είναι αποκλειστικά σήματα του e-hts.gr προστατευόμενα από τους σχετικούς νόμους περί εμπορικών σημάτων καθώς και από τους  Κοινοτικούς και Διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και ανήκουν αποκλειστικά στο e-hts.gr και ως εκ τούτου και στην "εταιρεία"  HIGH TECH SYSTEMS LTD BG175180780 που εδρεύει στην διεύθυνση 81 Blvr. Bulgaria & Bokar 36/1 Sofia 1404 Bulgaria.

Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της εταιρείας.  Η εμφάνισή του στον διαδικτυακό τόπο δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.  


Οποιοδήποτε λογισμικό διατίθεται για φόρτωση (downloading) από αυτόν τον διακομιστή, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της HIGH TECH SYSTEMS LTD. Η χρήση τέτοιων εγγράφων από αυτόν τον διακομιστή περιορίζεται αποκλειστικά για πληροφοριακούς και μη εμπορικούς σκοπούς και δεν θα αντιγραφούν, ούτε θα τεθούν σε άλλο δίκτυο υπολογιστών, ούτε θα διανεμηθούν με άλλα μέσα επικοινωνίας. Οποιαδήποτε άλλη χρήση απαγορεύεται αυστηρά από το νόμο και ενδέχεται να συνεπάγεται αυστηρές αστικές και ποινικές κυρώσεις.


Ευθύνη του χρήστη

Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Η "εταιρεία" κάνει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές στην μετάδοση ή λάθη.


Οποιαδήποτε αναφορά ή και σύνδεση (link) σε άλλες ιστοσελίδες, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στις ιστοσελίδες αυτές. Οι φωτογραφίες των προϊόντων είναι ενδεικτικές.

Οι επισκέπτες του διαδικτυακού τόπου συμφωνούν ότι θα χρησιμοποιούν τα πραγματικά (αληθή) προσωπικά & φορολογικά σας στοιχεία στις φόρμες παραγγελίας. Κάθε χρήση αντίθετη προς τα ανωτέρω εκτός των νομικών ή και αστικών κυρώσεων επιφέρει και διακοπή των παρεχόμενων υπηρεσιών χωρίς καμία ειδοποίηση.

Η χρήση της ιστοσελίδας e-hts.gr υπόκειται στους Ελληνικούς και τους Κοινοτικούς νόμους και συμφωνείτε να μην χρησιμοποιείτε τον διαδικτυακό ιστότοπο μας με σκοπό να παραβιάσετε αυτούς τους νόμους. 

  

Περιορισμός Ευθύνης  

Η "εταιρεία" δηλώνει ότι το περιεχόμενο, τα προϊόντα και οι υπηρεσίες παρέχονται μέσω του διαδικτύου στα πλαίσια των συναλλαγών της από το ηλεκτρονικό κατάστημα  http://www.e-hts.gr και δεν ευθύνεται για περαιτέρω ζημιές που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση ή μη των παραγγελιών ή από την καθυστέρηση εκτέλεσης, για οποιαδήποτε αιτία.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-hts.gr ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά αναλαμβάνει να ενημερώνει έγκαιρα τους πελάτες περί των ημερών διαθεσιμότητας ή μη διαθεσιμότητας.

Το "κατάστημα" μας καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά δεν εγγυάται ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές, λάθη ή βλαπτικά στοιχεία στα περιεχόμενα του διαδικτυακού τόπου και δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημία ούτε για τυχόν απαιτήσεις νομικής ή αστικής ή ποινικής φύσης από χρήστες της ιστοσελίδας. 


 

Προσωπικά Δεδομένα

Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδες του e-hts.gr  προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, email, τηλέφωνο, διεύθυνση παράδοσης κ.λ.π.).

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού μας τόπου δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά.

Το ηλεκτρονικό "κατάστημα"  e-hts.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική νομοθεσία (GDPR) και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία της ιστοσελίδας μας και τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Όταν στέλνετε ένα αίτημα σε απ΄ευθείας σύνδεση, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη.  Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη, δηλαδή εσάς.

Σε περίπτωση που μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες με απ' ευθείας σύνδεση (online), όλες οι πληροφορίες καθώς επίσης και το IP address σας θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε σύννομης έρευνας. Τα τηρούμενα στοιχεία δύναται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές και αστυνομικές αρχές κατόπιν νόμιμου αιτήματος τους (Ν.2472/1997).

H ιστοσελίδα μας είναι GDPR Compliance και οι υπολογιστές μας έχουν cyber security και cyber insurance.

Αγορά προϊόντων 

Κατά την αγορά αλλά και την ολοκλήρωση της παραγγελίας, ο χρήστης καθοδηγείται βήμα προς βήμα από τις αυτόματες υποδείξεις του συστήματος. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αποστέλλεται στο χρήστη μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα που θα πιστοποιεί την παραλαβή της παραγγελίας.


Επίσης ο πελάτης λαμβάνει ηλεκτρονικά μηνύματα ανάλογα με την φάση διεκπεραίωσης της παραγγελίας του( πληρωμή, διαθεσιμότητα, συσκευασία, τιμολόγηση, αποστολή, παράδοση). Το "κατάστημα" έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει με τον χρήστη τηλεφωνικά, ώστε να επιβεβαιώσει την παραγγελία.


Εάν κατά την εκτέλεση της παραγγελίας συμβεί κάποιο λάθος με ευθύνη του καταστήματος, το τελευταίο έχει την υποχρέωση να αποκαταστήσει το λάθος. Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης, προ της ολοκλήρωσης της παραγγελίας, θα έχει την δυνατότητα να ελέγξει την παραγγελία, να την διορθώσει ή να την ακυρώσει.

Αποστολή Προϊόντων - Διαθεσιμότητα

Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής που έχει επιλέξει ο πελάτης κατά την διαδικασία της αγοράς.


Η παράδοση των προϊόντων στην ταχυμεταφορική (courier) εταιρεία ή μεταφορική προς αποστολή, εφόσον αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα από την επιχείρησή μας, γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν η παραγγελία γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

Για τα υπόλοιπα προϊόντα ισχύει η ένδειξη της διαθεσιμότητας σε εργάσιμες ημέρες και γίνεται προσπάθεια οι αποστολές να εκτελούνται σε 24 - 72 εργάσιμες ώρες. Σε περίπτωση που μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, η παραγγελία σας θα φτάσει μέχρι τον κοντινότερο σταθμό και θα πρέπει να την παραλάβετε από εκεί.


Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή και παραμένουν στην κυριότητά μας μέχρι την τελική εξόφληση.


Δικαίωμα υπαναχώρησης  

Σε κάθε αγορά από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει της αγοράς του μέσα σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία της τιμολόγησης ή της έγγραφης ενημέρωσης του για την ολοκλήρωση της πώλησης. 

Για τις πρώτες 7 ημέρες δεν χρειάζεται καμία αιτιολόγηση για την υπαναχώρηση, αλλά θα πρέπει ο πελάτης να ενημερώσει μέσω email στο info@e-hts.gr για την επιστροφή των προϊόντων, εντός της ίδιας ή της επόμενης εργάσιμης  από την ημέρα που παράλαβε την παραγγελία του.


Μετά τις 7 ημέρες ο πελάτης χάνει το δικαίωμα υπαναχώρησης και είναι αποκλειστικά στην κρίση της εταιρείας αν θα δεχθεί την επιστροφή.

Το δικαίωμα της υπαναχώρησης ισχύει μόνο για καταναλωτές λιανικής πώλησης και όχι πωλήσεις χονδρικής (τιμολόγια).      
Τα μεταφορικά έξοδα, τα έξοδα αντικαταβολής καθώς και οι προμήθειες τραπεζών - καρτών βαρύνουν τον πελάτη.


Οι επιστροφές από υπαναχώρηση γίνονται δεκτές μόνο αν πληρούνται οι κάτωθι προϋποθέσεις :

1. Το προς αλλαγή προϊόν να μην είναι σε ειδική προσφορά και να μην έχει εισαχθεί στην Ελλάδα αποκλειστικά για εσάς.


2. Η διαφορά μεταξύ της ημερομηνίας αγοράς (τιμολόγηση) και της ημερομηνίας επιστροφής (παραλαβή στην έδρα μας) να μην υπερβαίνει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.


3. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί, παραβιαστεί ή αλλοιωθεί (επικόλληση ετικετών - γράψιμο πάνω στο κουτί).


4. Τα προϊόντα να συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής (πρωτότυπη)  ή το σχετικό Δελτίο Αποστολής - Τιμολόγιο.


5. Η ενημέρωση μας να έχει γίνει εντός 2 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, με αποστολή  email στο info@hts.gr ή ελλείψει δικτύου στο Φαξ 0030 210 2514 636.
   

Επιστροφές - αλλαγές

Στις περιπτώσεις που το προϊόν που παραγγέλθηκε από τον πελάτη δεν ικανοποιεί τις απαιτήσεις του και το γεγονός οφείλεται αποκλειστικά σε λάθος εκτίμηση του πελάτη, τότε δεν έχουμε καμία ευθύνη ή υποχρέωση για αλλαγή του προϊόντος ή πίστωση.

Στις περιπτώσεις όμως που το προϊόν που απεστάλη στον πελάτη δεν αντιστοιχεί στο προϊόν που παραγγέλθηκε (λάθος στην λήψη παραγγελίας, στην τιμολόγηση, στον τόπο αποστολής, κατεστραμμένη συσκευασία, λάθος στοιχεία διαφήμισης κ.λ.π.) ο πελάτης έχει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος την ίδια ή το μέγιστο την επόμενη εργάσιμη από την ημέρα παράδοσης.

Τα μεταφορικά έξοδα αν υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα του καταστήματος βαρύνουν το κατάστημα. Εάν όμως είναι υπαιτιότητα του πελάτη τα μεταφορικά έξοδα, οι τραπεζικές προμήθειες και το κόστος αντικαταβολής βαρύνουν το πελάτη.

Οι επιστροφές για αλλαγή προϊόντος ή πίστωση γίνονται δεκτές μόνο αν πληρούνται οι κάτωθι προϋποθέσεις :

1. Το προς αλλαγή προϊόν να μην είναι σε ειδική προσφορά και να μην έχει εισαχθεί στην Ελλάδα αποκλειστικά για εσάς.

2. Το προϊόν πρέπει να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να είναι άθικτη, χωρίς δηλαδή να έχει αποσφραγισθεί, παραβιαστεί ή αλλοιωθεί (επικόλληση ετικετών - γράψιμο πάνω στο κουτί ).


3. Τα προϊόντα να συνοδεύονται από την πρωτότυπη απόδειξη λιανικής  ή Δελτίο Αποστολής αν έχει κοπεί τιμολόγιο.


4. Η ενημέρωση μας να έχει γίνει εντός 2 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησης, με αποστολή  email στο info@hts.gr ή σε περίπτωση έλλειψης δικτύου στο Φαξ στο 0030 210 2514 636 .

5. Να υπάρχει αποδεδειγμένη υπαιτιότητα ή έγγραφη συγκατάθεση του καταστήματος.
   

Διαδικασία επιστροφής 

1. Εφόσον σας ενημερώσουμε με email ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις επιστροφής, συσκευάστε το προϊόν σε ένα μεγαλύτερο κουτί ή καλύψτε το με μια προστατευτική μεμβράνη συσκευασίας, έτσι ώστε να είναι προστατευμένη η αρχική (εργοστασιακή) συσκευασία κατά την αποστολή. Μην λησμονείτε ότι η ευθύνη ζημίας κατά την μεταφορά, βαρύνει εσάς και όχι την μεταφορική εταιρία (αποστολή χωρίς ασφάλιση).


2. Μην ξεχάσετε να μας επισυνάψετε μαζί  την απόδειξη (πρωτότυπη) ή το σχετικό δελτίο αποστολής αν έχει κοπεί τιμολόγιο (Invoice) .


3. Στείλτε το δέμα στην διεύθυνση της έδρας μας εντός το πολύ 2 εργασίμων ημερών από την ενημέρωση σας, αποκλειστικά με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS. 

Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε πως σε περίπτωση κατά την οποία δεν πληρείται κάποιος από τους προαναφερθέντες όρους η εταιρεία μας δεν έχει καμία υποχρέωση να δεχθεί την επιστροφή ή την πίστωση του προϊόντος. Στην περίπτωση αυτή, η επιστροφή θα γίνεται πάντα με έξοδα και ευθύνη του πελάτη.

Εγγύηση προϊόντων

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται από το κατάστημα μας, καλύπτονται από την εγγύηση της επίσημης αντιπροσωπείας τους ή του επίσημου εισαγωγέα. Σύμφωνα με τους κανόνες της ΕΕ έχετε πάντα το δικαίωμα ελάχιστης διετούς εγγύησης χωρίς καμία επιβάρυνση. 

Σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, ο αγοραστής και ο πωλητής μπορούν να συμφωνήσουν σε εγγύηση μικρότερη των δύο ετών, αλλά όχι μικρότερη του ενός έτους. Αυτό θα πρέπει να καταστεί σαφές κατά τη στιγμή της αγοράς. 

Ο χρόνος διάρκειας της εγγύησης του κάθε προϊόντος, ενδέχεται να ποικίλει ανάλογα με το προϊόν και την πολιτική εγγυήσεων της κάθε αντιπροσωπείας. 

Η εγγύηση ενός προϊόντος σε καμία περίπτωση δεν καλύπτει βλάβες που προκλήθηκαν από εσφαλμένη χρήση, λάθος σύνδεση, διαφορετική τάση ρεύματος, βραχυκύκλωμα, υψηλή ή χαμηλή θερμοκρασία, υγρασία, καιρικά φαινόμενα (κεραυνό, πλημμύρα, έκθεση σε ήλιο ή ακτινοβολία), αναβαθμίσεις, τροποποιήσεις & βελτιώσεις.

Λόγω του μεγάλου όγκου διαφορετικών από την φύση τους προϊόντων, η εταιρεία μας είναι πάντα στην διάθεση σας για να καλύψει κάθε απορία σας σχετικά με την πολιτική εγγύησης και να σας ενημερώσουμε για τον πάροχο της εγγύησης, το διάστημα κάλυψης καθώς και τον χρόνο αποκατάστασης της βλάβης.

Σε περίπτωση βλάβης ή δυσλειτουργίας κάποιου προϊόντος, το ελλαττωματικό προϊόν θα αποστέλλεται στους αντιπρόσωπους της κάθε εταιρίας για επισκευή. Τα έξοδα μεταφοράς προς τους αντιπροσώπους που έχουν την έδρα τους στην Ελλάδα, εφόσον το προϊόν είναι στην περίοδο εγγύησης, είναι δωρεάν.Τιμές προϊόντων

Οι τιμές λιανικής της ιστοσελίδας μας συμπεριλαμβάνουν φόρο προστιθέμενης αξίας 24%.

Οι τιμές χονδρικής δεν εμπεριέχουν φόρο ανακύκλωσης, μεταφορικά έξοδα και φόρο προστιθέμενης αξίας.

Όταν συμπληρώσετε τον ταχυδρομικό κώδικα της κατοικίας ή της έδρα σας αν είστε επιχείρηση, εμφανίζεται αυτόματα ο φόρος που σας αντιστοιχεί βάσει της νομοθεσίας περί ΦΠΑ της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και το κόστος των μεταφορικών εξόδων.

Ασφάλεια δεδομένων

Για να εξασφαλίσουμε την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, η "εταιρεία" χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη και αξιόπιστη τεχνολογία για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet, σε παγκόσμια κλίμακα.

Η σύνδεσή σας σε αυτό είναι ασφαλής διότι χρησιμοποιείται τo πρωτόκολλο SSL. Η τεχνολογία SSL στηρίζεται σε ένα κωδικό κλειδί για κρυπτογράφηση των δεδομένων πριν αποσταλούν μέσω της SSL κρυπτογραφημένης σύνδεσης. Ο έλεγχος ασφαλείας μεταξύ των δεδομένων και του Server γίνεται με βάση το μοναδικό κωδικό κλειδί (Transport Layer Security) διασφαλίζοντας στο ακέραιο την επικοινωνία μεταξύ δύο υπολογιστών. 


Οι πλοηγοί (browsers) Netscape Navigator, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari υποστηρίζουν το πρωτόκολλο SSL και προτείνεται η χρήση τους για την σύνδεση στην ιστοσελίδα μας.

Επίσης, προσωπική ασφάλεια αποτελεί για εσάς και το password που δίνετε όταν γίνεστε μέλος του e-hts.gr. Για να παρουσιάσουμε οποιοδήποτε προσωπικό σας στοιχείο θα πρέπει πρώτα να μας δοθεί το όνομα του χρήστη (username) και o κωδικός (password). Για αυτό το λόγο, πρέπει να φυλάξετε καλά αυτά τα στοιχεία για να μην κινδυνεύσουν να πέσουν σε χέρια τρίτων.

Η εταιρεία μας, για να μπορεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών στον καταναλωτή χρησιμοποιεί την υπηρεσία Skroutz Analytics. Μέσω της υπηρεσίας αυτής κοινοποιούνται ανώνυμα στατιστικά χρήσης στο Skroutz.gr, ενώ τα δεδομένα που λαμβάνονται μέσω αυτής της υπηρεσίας καλύπτονται από την πολιτική απορρήτου του Scroutz.gr έναντι του κανονισμού GDPR, την οποία μπορείτε να βρείτε στο www.skroutz.gr/privacy.

Χρήση Cookies

Η εταιρία μας έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης αλλά και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της.

Τα Cookies είναι μικρά αρχεία (text files), τα οποία απoστέλνονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη, επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως το e-hts.gr, να λειτουργούν απρόσκοπτα και χωρίς τεχνικές ανωμαλίες, να συλλέγονται πολλαπλές επιλογές του χρήστη, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε αυτή και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε την χρήση των Cookies μπορείτε να τα απενεργοποιήσετε μέσα από τις ρυθμίσεις του πλοηγού (browser) σας.


Εφαρμοστέο Δίκαιο

Οι παρόντες όροι χρήσης, η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος καθώς και οι συναλλαγές μέσω αυτού, διέπονται από το Βουλγαρικό, Ελληνικό και καθ΄ επέκταση το Κοινοτικό και Διεθνές Δίκαιο. Σε περίπτωση, κατά την οποία κάποιος από τους παρόντες όρους ήθελε κριθεί άκυρος ή ακυρώσιμος, η ακυρότητα ή ακυρωσία αυτή δεν θα επηρεάσει την ισχύ των λοιπών όρων.


Αρμόδια για την επίλυση οιασδήποτε διαφοράς ήθελε προκύψει από τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος ή σχετικά με την ερμηνεία ή εφαρμογή των παρόντων όρων χρήσης ή εξ αφορμής αυτών είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.e-shop_WebBanner_Ad%20D12_Security_manag

Λεωφ. Αχαρνών 475, 14343 Αθήνα, Νέα Xαλκηδόνα, Τηλ.: +30 210 2514 636

Κορυφή