Τρόποι αποστολής  
    

Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής που έχει επιλέξει ο ίδιος κατά την διαδικασία της αγοράς.

Η παράδοση των προϊόντων στην ταχυμεταφορική (courier) εταιρεία ή μεταφορική προς αποστολή, εφόσον αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα από την επιχείρησή μας, γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Το ακριβές κόστος των μεταφορικών εξόδων εμφανίζεται στο "καλάθι" κατά την διαδικασία επιλογής του τρόπου αποστολής.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή και παραμένουν στην κυριότητά μας μέχρι την τελική εξόφληση.

Πρόσθετες πληροφορίες

Τα παρακάτω ισχύουν για αποστολές εσωτερικού.

Τα έξοδα αποστολής για βάρος μέχρι 2 κιλά είναι 4 €. Για επιπλέον βάρος των δύο κιλών, η χρέωση είναι 2.5 € το κιλό. Το ακριβές κόστος των μεταφορικών εξόδων εμφανίζεται στο "καλάθι" κατά την διαδικασία επιλογής του τρόπου αποστολής.


Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου τους ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις μεταφορικές εταιρίες. Σε περίπτωση που μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, η παραγγελία σας θα φτάσει μέχρι τον κοντινότερο σταθμό και θα πρέπει να την παραλάβετε από εκεί. 

Αν επιθυμείτε ή αδυνατείτε να τα παραλάβετε, μπορεί να σας παραδοθεί και στον χώρο σας αλλά με επιπλέον κόστος. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι 7 € για βάρος μέχρι δύο κιλά και επιπλέον 5 € για κάθε επόμενο κιλό.

Για τα βαριά αντικείμενα που υπερβαίνουν τα 25 κιλά συμφέρει η αποστολή τους με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 20 - 35 € για κάθε δέμα. Δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν είναι εφικτή η πληρωμή με αντικαταβολή. 
e-shop_WebBanner_Ad%20D12_Security_manag

Λεωφ. Αχαρνών 475, 14343 Αθήνα, Νέα Xαλκηδόνα, Τηλ.: +30 210 2529 890

Κορυφή