Τρόποι αποστολής  
    

Οι αποστολές θα γίνονται στον τόπο που μας έχει υποδείξει ο πελάτης με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους αποστολής που έχει επιλέξει ο ίδιος κατά την διαδικασία της αγοράς.

Η παράδοση των προϊόντων στην ταχυμεταφορική (courier) εταιρεία ή μεταφορική προς αποστολή, εφόσον αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα από την επιχείρησή μας, γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα αν η παραγγελία γίνει μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.       Για τα υπόλοιπα προϊόντα ισχύει η ένδειξη της διαθεσιμότητας σε εργάσιμες ημέρες.

Το ακριβές κόστος των μεταφορικών εξόδων εμφανίζεται στο "καλάθι" κατά την διαδικασία επιλογής του τρόπου αποστολής.

Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν για λογαριασμό και με κίνδυνο του αγοραστή και παραμένουν στην κυριότητά μας μέχρι την τελική εξόφληση.

Πρόσθετες πληροφορίες

Τα έξοδα αποστολής για βάρος μέχρι 2 κιλά είναι 2 €. Για επιπλέον βάρος των δύο κιλών, η χρέωση είναι 1.5 € το κιλό. Το ακριβές κόστος των μεταφορικών εξόδων εμφανίζεται στο "καλάθι" κατά την διαδικασία επιλογής του τρόπου αποστολής.


Τα έξοδα μπορεί να υπερβούν αυτό το ποσό λόγω του όγκου τους ή σε περίπτωση που η περιοχή σας χαρακτηρίζεται δυσπρόσιτη από τις μεταφορικές εταιρίες. Σε περίπτωση που μένετε σε δυσπρόσιτη περιοχή, η παραγγελία σας θα φτάσει μέχρι τον κοντινότερο σταθμό και θα πρέπει να την παραλάβετε από εκεί. 

Αν επιθυμείτε ή αδυνατείτε να τα παραλάβετε, μπορεί να σας παραδοθεί και στον χώρο σας αλλά με επιπλέον κόστος. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής είναι 7.5 € για βάρος μέχρι δύο κιλά και επιπλέον 2.5 € για κάθε επόμενο κιλό.

Για τα βαριά αντικείμενα που υπερβαίνουν τα 25 κιλά συμφέρει η αποστολή τους με πρακτορείο μεταφορών. Η χρέωση στην περίπτωση αυτή είναι 5 - 12 € για κάθε δέμα. Δυστυχώς με αυτόν τον τρόπο αποστολής δεν είναι εφικτή η πληρωμή με αντικαταβολή. 

Αν επιθυμείτε να παραλάβετε οι ίδιοι την παραγγελία σας, καλώς να ορίσετε. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχει γίνει προγενέστερη εξόφληση της παραγγελίας μέσω τραπέζης. 

Οι πελάτες χονδρικής που είναι δηλωμένοι στο VIES δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ. Αν όμως παραλάβουν από το logistics της Αθήνας, θα επιβαρύνονται με ΦΠΑ 24%.


Για να γίνει παράδοση σπό το logistics μας στην Ελλάδα χρειάζεται προγενέστερη γραπτή (e-mail) ενημέρωση μας  και φυσικά να είναι εξοφλημένο μέσω τραπέζης το τιμολόγιο αγοράς. HIGH TECH SYSTEMS LTD
81 Bulgaria Blvd. & Βokar 36, Sofia 1404 Bulgaria, tel: +359 2491 6300
Athens:  +30 210 2514 636

Κορυφή